

MacNeill Graduation Assessment Alternate Schedule November 1 & 2, 2023

BELL SCHEDULE

The November Grad Assessments will be run using TWO extended PLT sessions on Wednesday and Thursday. On each of the grad assessment days, we will start the day with the Grad Assessment and PLT, followed by 4 x 40-minute classes. If you are not scheduled to take your GNA 10 assessment, sign up for a PLT.

8:30am – 11:30am	3 hours	GRAD ASSESSMENT
8:30am – 9:42am	72 min	PLT 1
9:45am – 11:00am	73 min	PLT 2
11:00am – 11:15am	15 min	Nutrition Break
11:20am – 12:00pm	40 min	Block 1
12:05pm – 12:45pm	40 min	Block 2
12:45pm – 1:30pm	45 min	Lunch
1:35pm - 2:15pm	40 min	Block 3
2:20pm – 3:00pm	40 min	Block 4

Grad Assessment Instructions:

- Students scheduled for the GNA 12 should **arrive by 8:15 AM** to their assigned location.
- Bring photo ID, pen/pencil, and a water bottle.
- Cell phones must be stored turned OFF in your backpack, and backpacks will be stored at the front of the room.

Students must check their assessment date and time and location on the posted schedules.